Diensten

Je hebt een onderneming, maar geen tijd of kennis om je website of social media bij te houden. Je richt je liever op de core business of je hebt eigenlijk geen idee hoe je het überhaupt aan moet pakken. Dat is het moment waar ik om de hoek kom kijken. Ik neem alle zorgen van je online activiteiten over, zodat jij je kunt richten op je bedrijf.

“Alle content Tip Top in orde!”

Social Media

Je business laten groeien door middel van social media? Ik zorg ervoor dat je Facebook, Instagram of een ander social media platform wekelijks wordt bijgehouden aan de hand van een content kalender. Met de juiste beelden én teksten zorg ik ervoor dat de sociale kanalen volledig aansluiten bij de merkidentiteit van jouw bedrijf.

Content management

Het optimaal inrichten van jouw website is een klus waar ik graag bij help. Je kunt bij mij terecht voor advies én uitvoering hoe jouw site zo optimaal mogelijk kan worden ingericht op het gebied van content en gebruiksvriendelijkheid. Om het extra gemakkelijk te maken; ik kan ook alle teksten voor je schrijven.

Copywriting

Van productteksten tot inspirerende blog posts – content creëren zit in mijn bloed. De juiste tekst in combinatie met het juiste beeld zijn een bepalende factor voor iedere campagne. Ik kan nieuwe teksten voor je schrijven of bestaande teksten redigeren en herschrijven.

Strategie

Bij iedere website hoort een strategie. Samen kunnen we aan jouw strategiewerken zodat we de juiste marketingmix inzetten voor jouw doelstellingen en gewenste positionering. We kijken hier naar juiste kanaalkeuze, tone of voice en het benodigde budget.