priscilla tiptopperpriscilla-tiptop-x

Over mij

In 2010 ben ik begonnen met het wekelijks bloggen voor een beauty en lifestyle website en heb dit ruim 2,5 jaar met plezier gedaan. Tijdens deze periode heb ik ook diverse teksten geschreven voor de website en nieuwsbrieven van een personal trainer. In 2014 kwam mijn grote droom uit; ik mocht aan de slag als ecommerce coördinator bij een groot modebedrijf. Hier was ik verantwoordelijk voor het bepalen van de contentstrategie voor het merk, email marketing en social media marketing.

Daarnaast hield ik mij bezig met het opzetten van (online)marketing campagnes op commercieel en branding niveau, het uitvoeren van conversie optimalisaties, laten ontwikkelingen van nieuwe pagina’s en features. Kortom ik heb op alle gebieden van de online wereld ervaring opgedaan.

Na 4,5 jaar ben ik overgestapt naar een ander modebedrijf, daar hield ik mij bezig met de verkoop op externe kanalen, zoals Wehkamp, Bol, Zalando en Amazon. Binnen een jaar tijd ben ik doorgegroeid naar de IT-afdeling en hou ik mij tegenwoordig bezig met informatiemanagement. Omdat content altijd in mijn hart zit, doe ik dit in mijn vrije uren op freelance basis.